Gran èxit de l' escola, que classifica 8 equips per a la final del campionat de Catalunya de relleus i millora 2 rècords del club

Un cop més, gran resultat de l' escola d' atletisme, la joia de la corona del club que tants bons resultats ens està donant. A la jornada prèvia del campionat de Catalunya de relleus de promoció han superat les previsions més optimistes i fins a 8 equips s' han classificat per a la final que es durà a terme el 18 d' abril a Amposta. 17 conjunts del G.A. Lluïsos Mataró hi han participat, tot i que només 12 d' ells tenien dret a classificar-se perquè els altres 5 sortien com a equips "B" a proves on ja hi havia un equip "A", podent classificar únicament un conjunt per club.

A més, trobem que 3 equips tenen opcions clares de podi perquè s' han classificat entre els 4 primers, mentre que un altre ho ha fet en 6è lloc. La resta tindrà complicat el podi i el seu objectiu ha de ser classificar-se entre els 8 millors.

L' actuació dels benjamins masculins ha estat de traca i mocador. El quartet integrat per Sergi Adalid, José Miguel García, Pau Rey (a la primera foto) i Oussama Blal han fet miques el rècord del club que tenien en 45"4 des de l' any passat el propi Pau juntament amb Joan Blanco, David González i José Gómez. Ni més ni menys que 4 segons l' han rebaixat, fent 41"3 per assolir el 3er millor temps de tots els participants, només superats pels 40"2 del Canaletes i els 40"7 de la J.A. Sabadell. Per darrera, la U.A. Terrassa igualava el temps dels nostres amb 41"3 mentre que el Club Muntanyenc Sant Cugat ha acabat 5è amb 41"8.

L' altre rècord l' han protagonitzat les infantils Alba Grau, Clara Sanz, Alexandra López i Lauren Baker en 4 x 200 ja que, amb un temps de 1'59"8, han rebaixat també molt els 2'04"0 que tenien des del 2006 Laura Canal, Tania Garcia, Alba Torrejón i Laura Pelegrí. A més, s' han fet amb el 4rt millor temps de tots els conjunts. Ara bé, tot i això hauran de fer una cursa perfecta o esperar l' errada d' un rival per obtenir medalla, ja que el 3er millor temps l' han fet amb 1'56"5, lluny del temps de les nostres.

Les mateixes protagonistes, canviant la Sara Dorda per la Clara Sanz, s' han classificat 6enes en 4 x 80 amb 44"5, a 4 dècimes del rècord de 44"1 que tenen des de l' any passat la Lauren i l' Alba fent equip amb Claudia Balló i Manuela Reboredo. El temps de les terceres, 43"7. Tindran opcions.

Com també les tindran els cadets masculins en 4 x 100, ja que Víctor Garcia (a la segona foto), Ricard Baker, Oriol Blanch i el debutant Guillem Lezcano han obtingut el 4rt millor registre amb 48"8, ben a prop dels 48"2 del C.A. Castellar i la J.A. Sabadell i dels 48"6 del Cornellà.

Brillant classificació també per les alevins femenines tan en 4 x 60 com en 3 x 600, en ambdós casos obtenint el 9è millor temps.

En 3 x 600, Victòria Banchs, Anna Fernández (al darrera de la 3ª foto) i Irene Reboredo han corregut en 6'39"7, fregant el rècord del club situat en 6'39"3 amb l' equip format per Lauren Baker, Sara Dorda i Clara Sanz l' any passat. La medalla serà molt complicada, perquè el 3er millor temps ha estat 6'22"8.

En 4 x 60, les mateixes corredores juntament amb Paula Sánchez (al davant de la 3ª foto) han acabat també 9enes amb 38"5, mentre que el 3er millor conjunt feia 37"0.

Els alevins masculins de 4 x 60 han obtingut el passi a la final pels pèls, obtenint el 16è millor crono (el darrer que donava dret a classificar-se) amb 39"2, amb un quartet format per Pol Bassons, Martí Grau, Nelson García i Carles Fernández.

El darrer equip en classificar-se ha estat el cadet femení de 4 x 100, 13è amb 59"9 amb un relleu format per Maria Mas (a la 4ª foto), Carla Fernández, Manuela Reboredo i Aixa Chougrani. Aquí cal dir, però, que passaven els 16 primers i precisament 16 han estat els clubs que han acabat la prova després que hi ha hagut unes quantes desqualificacions, de manera que tots els que han creuat la línia d' arribada han passat a la final.

Entre els no classificats, destacar el quartet cadet masculí de 4 x 300 perquè han quedat a prop ja que, amb un temps de 2'55"4, han entrat 12ens a 2" exactes del darrer equip en passar.

La resta dels conjunts no classificats no han tingut opció de passar. Han estat els alevins masculins en 3 x 600 i els infantils masculins tan en 4 x 80 com en 4 x 200. Trobareu els seus resultats i els dels equips "B" a la secció de resultats d' aquesta mateixa web.

Per últim, volem felicitar novament els que fan funcionar l' escola del club: el coordinador Jordi Pelegrí, els entrenadors Miguel Ángel Gámez, Xènia Pelegrí, David Cocera i Virginia Wender, els pares i mares que fan pinya i, evidentment, els grans protagonistes, els atletes. Seguiu tots així.