1 bronze, 1 rècord de Catalunya igualat i 10 del club batuts per a Lauren Baker al campionat de Catalunya de combinades

Aquest és l' increïble botí aconseguit per la Lauren Baker al campionat celebrat aquest dissabte 28 de febrer a Vilafranca. Ha estat en la prova de tetratló infantil, prova que també ha disputat la seva companya i amiga Alba Grau.

Tots els rècords del club aconseguits en categoria infantil inauguraven la taula en pista coberta excepte el de llargada. Ara bé, són marques d' un gran valor perquè totes elles són millors que els actuals rècords a l' aire lliure. Anem per parts:

La combinada s' iniciava amb els 60 tanques, la prova en la que les nostres obtindrien el pitjor resultat parcial. Així, la Lauren Baker ha fet 11"13 per 11"87 de l' Alba, fent el 9è i el 15è registre de totes les participants. Els 11"13 de la Lauren són rècord del club infantil i cadet i són millors que els 11"0 que hi ha a la taula a l' aire lliure.

A continuació ha estat el torn del salt d' alçada. La prova es presentava com una revenja entre la Lauren i la Mar Vico (ISS l' Hospitalet), que una setmana abans li havia tret l' or a la Lauren al campionat de Catalunya quan ja l' acaronava i va acabar millorant el rècord de Catalunya amb 1'51. Doncs el duel entre ambdues ha estat espectacular:

En 1'42 ja només quedaven elles dues. Igual que la setmana passada, la Lauren ha passat totes les alçades inicials a la primera mentre que la seva rival tenia força més dificultats, passant fins i tot 1'45 a la 3ª. Aleshores, sobre 1'48 i 1'51, la Lauren passava a la 3ª i la seva rival a la primera, vencent en la prova per nuls ja que cap de les dues han pogut ja amb els 1'54. Ara bé, amb 1'48 la Lauren ja ha millorat els rècords socials infantil i cadet, cosa que, lògicament, ha repetit amb els 1'51 amb els que tan la Lauren Baker com la Mar Vico igualaven el rècord de Catalunya.

També en alçada l' Alba Grau ha saltat 1'21, millor marca personal, ocupant la 12ª posició.

La 3ª prova era el llençament de pes i aquí el rendiment de la Lauren ha estat espectacular. No tant per la seva posició parcial (4ª), sinó per la seva millora. La seva marca personal era 7'74, i a Vilafranca ha estat capaç de millorar-la en gairebé 2 metres, deixant-la en 9'41 que, òbviament, és també rècord del club en pista coberta i molt millor que els 7'77 que figuren a la taula a l' aire lliure que, evidentment, tenen els dies comptats.

Molt bé també aquí l' Alba ja que, amb 7'64, millora el seu millor registre a l' aire lliure. Tot i això, no ha pogut passar del 13è lloc.

I arribàvem a la darrera prova, el salt de llargada, amb la Lauren en 3er lloc, a més de 100 punts de l' argent i a 56 de la 4ª.

Amb una altra gran actuació, fent un millor salt de 4'72 que és també rècord social infantil i cadet, la Lauren ha obtingut el 3er millor parcial de totes i s' ha acabat fent amb el bronze a la combinada amb 2.123 (rècord del club també). L´or ha estat per la Mar Vico (ISS l' Hospitalet) amb rècord de Catalunya inclòs (2.302), mentre que l' argent era per la laietanenca Jankey Sowe amb 2.233 punts i el 4rt lloc per Constança Cerrada (Sant Cugat) amb 2.097.

En llargada, l' Alba no ha estat tan bé, ja que fa tot just 15 dies va saltar 4'55 i avui no ha passat dels 4'15 (10ª del total). Al final, 14è lloc amb 1.442 punts.