Mireia Bonjoch (AAC), campiona d' Espanya en perxa

La Mireia Bonjoch (AAC) ha confirmat els pronòstics que la donaven com a favorita i ha aconseguit el títol de campìona d' Espanya juvenil en perxa a l' aire lliure, reeditant així la victòria que ja havia assolit enguany en pista coberta.

A la prova disputada a Almería, sota un pavelló cobert, la Mireia s' ha imposat d' una manera molt més plàcida del que sembla indicar el resultat final: campiona amb 3'60, per 3'50 de la segona i la tercera.

La Mireia ha fet un concurs impecablement net: 3'30, 3'50 i 3'60 al primer intent, intentant després uns 3'75 que haguessin estat marca personal i que ja ha intentat algunes vegades. Acabarà sortint.

Les seves rivals, en canvi, han fet un concurs farcit de nuls des de ben aviat. La sots-campiona, la canària Bianca Joe-Adigwe, gairebé fa 3 nuls a l' alçada inicial, saltant 3'20 a la tercera, 3'30 a la segona, 3'40 a la primera i 3'50 a la segona, no podent ja amb 3'55.

La tercera, la Raquel Cosme (AAC) ha començat a saltar tot just a 2'80 i ja ha començat a fer nuls en 3'30. Així, ja es veia que, excepte accident, a la Mireia no se li podia escapar la victòria.

Amb aquest resultat, la Mireia ja suma a la seva carrera esportiva 4 ors i 1 argent i 1 bronze en campionats d' Espanya i 4 ors, 5 argents i 1 bronze en campionats de Catalunya. I amb tot just 17 anys.