Nou rècord d' Espanya juvenil per a Mireia Bonjoch (AAC) en perxa en pista coberta

Ho ha tornat a fer. Si fa un mes va ssaltar 3'70, superant l' antic rècord d' Espanya juvenil en salt en perxa en pista coberta, en possessió d' Anna Maria Piñero amb 3'61 des del 2003, ara ha millorat el seu rècord en 1 centímetre.

Va ser el passat divendres dia 7 en el decurs d' un control de salts disputat al C.A.R. de Sant Cugat. La Mireia guanyar la competició saltant sola, ja que la segona classificada només va poder saltar 3'00, no podent amb 3'20.

Precisament en 3'20 va començar a saltar la Mireia, passant-los al primer intent, igual que els 3'40. Sobre 3'60 va necessitar dos salts i, aleshores, l' objectiu era clar: 3'71. Aquesta alçada la va passar ni més ni menys que a la primera, provant després sense èxit sobre 3'80.

Amb aquest registre, només hi ha ja una atleta maresmenca que hagi saltat mai més que la Mireia, tenint en compte tan les proves a l' aire lliure com en pista coberta. Així, els 3'80 que té la Marta Cot des del 2005 corren ja seriós perill. Una altra saltadora, la Mònica Delgado, va saltar al 1997 3'71, igual que ara la Mireia, amb la diferència, però, que el salt de la Mònica fou aleshores rècord d' Espanya absolut.