Víctor Garcia es proclama campió de Catalunya de cros

S' ha celebrat aquest diumenge a Rubí el campionat de Catalunya de cros de promoció dels consells esportius, que es regeix per les categories escolars i no per les federades. I gran sorpresa la que ens ha regalat en Víctor Garcia (a la primera foto) proclamant-se campió de Catalunya a la categoria d' infantils del 1994 (a les categories benjamí, alevi i infantil els corredors es separen pel seu any de naixement).

I ho ha fet amb força solvència, ja que en Víctor ha acabat amb un temps de 7'19", 5" menys que el sots-campió. Cal destacar que és el segon atleta infantil al llarg de la història dels Lluïsos que es proclama campió de Catalunya infantil en cros, després del títol assolit per Darío Pallarolas al 1980. Cal dir, però, que aleshores no es separava els corredors per anys, sino que a totes les categories corrien atletes de dos en dos anys. A la mateixa categoria, en Marc Correa ha entrat 41è i en Joan Cabello 77è.

La següent atleta del club pel que fa a la seva classificació final ha estat la Sara Dorda, 12ª en alevins del 1987. La Sara millora de manera molt ràpida, com ho demostra que l' any passat s' havia classificat 36ª en aquest mateix campionat. A la mateixa prova, la Patricia Mas s' ha classificat 89ª entre 128 corredores.

Una tercera atleta ha tret el cap entre les 20 primeres. En concret ha estat una nova incorporació d' aquesta temporada, la Mar Margarit en cadets (a la 2ª foto, amb la Lauren Baker), que ha obtingut la 17ª posició final i s' ha vist molt ben acompanyada per la Noelia Valencia (24ª) i la Laura Pelegrí (28ª).

De traca i mocador també el resultat de la Lauren Baker en infantils del 1996. Que una especialista en velocitat i salts es classifiqui 22ª en un campionat català de cros en el que hi participen 136 corredores no és gens normal. No deixa de sorprendre'ns. Juntament amb ella han competit Alexandra López (63ª), Clara Sanz (70ª), Claudia Balló (106ª) i Alba Grau (107ª).

També s' ha pogut classificar entre els 25 primers la Maria Mas, tot i que en una cursa amb força menys participants que a l' anterior. La Maria ha entrat 23ª i ha estat acompanyada per la Carla Fernández (45ª) i la Carlota Escivà (49ª). Dos atletes més han pogut entrar entre els 50 primers: Àlex Dorda, 36è cadet, i Anna Fernández, 42ª benjamí del 1998 en una multitudinària cursa (142 corredores han acabat la prova).

En tres categories més hi ha hagut representació lluisenca:

En infantils masculins del 1995, el novell Marc Ciller, amb la seva 55ª posició, ha vençut els més "veterans" Carles Rey (61è), Eudald Correa (81è) i Xavi Carmona (84è). En benjamins femenines del 1999, la Sofía Sanz ha obtingut el 64è lloc entre 144 participants.

Finalment, en alevins masculins del 1997, en Sergio Muñoz ha entrat 106è, l' Estanis Novellas 115è i l' Alejandro Muñoz 126è.