Anastasi Codosal rep un més que merescut homenatge durant el 38è Cros Ciutat de Mataró.

Durant l' entrega de premis als primers classificats del 38è Cros Ciutat de Mataró, el G.A. Lluïsos Mataró ha volgut retre un merescudíssim homenatge a l' Anastasi Codosal, conegut per tothom pel seu segon cognom: Jato.

En Jato és molt conegut a Mataró per la seva feina de bomber i per la seva implicació en els Armats.

Fa més de 25 anys que pertany als Lluïsos i, des de sempre, ha estat una peça fonamental dins del club: com atleta, com a directiu i, ens els darrers anys, com a cervell de l' actual circuit permanent de cros.

Després de marxar del Turó de Cerdanyola, durant dos anys el cros Ciutat de Mataró es va disputar al que ara és la Via Europa. Amb la construcció de la zona, però, es va haver de buscar un nou emplaçament per al cros.

Gairebé ningú de Mataró coneixia l' actual emplaçament del circuit. Era un antic abocador municipal mig amagat que passava totalment desaparcebut per a tothom. Però no per a en Jato. Ell hi va veure la possibilitat de fer-hi un magnífic circuit de cros. Ell es va posar a la feina buscant possibilitats a la zona, mesurant circuits, fent nous camins i ampliant els que hi havia a pic i pala, passant tot tipus de màquines per millorar el circuit any rere any el terreny, ampliant-lo, etc.

Gràcies la seva feina, i amb l' ajut del Patronat Municipal d' Esports, avui podem gaudir del circuit de cros que tenim: permanent, amb aigua, llum, lavabos, gespa, etc. També gràcies a la seva feina la Federació Catalana ens va atorgar el Campionat de Catalunya de cros del 2007 pel que havíem lluitat sense èxit durant tants anys. I esperem també que gràcies al seu circuit (perquè ell és l' ànima d' aquest circuit), disfrutarem de moltes més grans jornades de cros.

Crèiem que era de justícia, doncs, fer un reconeixement a tantíssima feina que no ha de passar desaparcebuda.

JATO, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!

< Tornar a notícies