Ricard Baker bat el rècord de Catalunya en triple salt

Impressionant la sorpresa que ens tenia reservada en Ricard Baker en el seu comiat de la categoria infantil. Durant el decurs de la 3ª i darrera jornada del Trofeo Promoció disputat d l' Estadi Serrahima, en Ricard ha fet miques la seva marca d' aleshores (10'32), per superar-la en més d' 1 metre i deixar-la en 11'49, superant el rècord català del sabadellenc Santiago Gutes, que tenia 11'34 des del 1990.

El concurs d' en Ricard ha estat, a més, molt sòlid. Ha començat amb un nul al primer intent per continuar amb un segon salt de 11'12 amb el que ja esmicolava la seva marca i “tontejava” amb el rècord català. Al 3er salt ha estat quan ha aconseguit els citats 11'49, per acabar amb 11'00 al 4rt intent i 11'33 al 6è, no efectuant la seva cinquena temptativa.

Una dada a tenir en compte: és el 4rt rècord català que bat un atleta dels Lluïsos en poc més d' un any, a més d' haver-ne igualat un altre: l' any passat la Mireia Bonjoch va superar el de perxa cadet femení i en Gerard Puig va igualar el de perxa aleví masculí. Enguany, la Lauren Baker ha superat dues vegades el d' alçada aleví i ara el seu germà ha aconseguit el pòker de rècords en dues temporades.

L' actuació d' en Ricard, però, no ha d' amagar les bones actuacions d' altres atletes, entre les que destaquen sobretot dos rècords més del club (a part dels dos d' en Ricard en triple, evidentment). I qui en són els protagonistes? Doncs, de nou, els germans Baker, que acumulen entre tots dos la meitat dels rècords del club batuts aquesta temporada.

El mateix Ricard va batre el seu propi rècord del club infantil en pes, passant de 9'70 a 9'81, mentre que la Lauren feia el mateix amb el rècord que també posseïa ella mateixa en pilota aleví amb 21'49.

Altres actuacions a destacar són les de l' infantil Víctor Garcia, que s' ha situat 3er al ranking del club de sempre en 80 tanques amb 15”6 i 4rt en pes amb 8'46 i la de la també infantil Carla Fernández en pes, que amb un tir de 7'15 es situa 4ª al ranking del club de tots els temps.

A la classificació final per punts, el G.A. Lluïsos Mataró s' ha alçat amb la 3ª posició final amb 98 punts. El guanyador claríssim ha estat el C.A. Manresa amb 311 punts, seguit de l' ISS l' Hospitales amb 131. En 4ª posició hi trobem el C.A. Igualada amb 87, 5è és el Pratenc amb 79 i 6ens, ja molt lluny, el C.A. Calella i l' A.A. Catalunya amb 44. En total van puntuar 44 equips.

Trobareu els resultats complerts dels atletes del club a la secció de resultats.

< Tornar a notícies