2 medalles i un nou rècord del club al Campionat de Catalunya de relleus de promoció

Gran actuació de nou dels atletes de l' escola d' atletisme del club. 5 equips s' havien classificat per a la final del Campionat de Catalunya de relleus que s' ha disputat aquest dissabte a Castellar del Vallès i 2 dels 5 equips han aconseguit pujar al podi.

Les alevins femenines Lauren Baker, Alba Grau, Sara Dorda i Claudia Ballo havien fet 36"4 a les semifinals de 4 x 60, el millor temps ex-aequo amb el Club Muntanyenc Sant Cugat. Aquesta marca suposava rebaixar àmpliament el rècord del club que aquestes 4 mateixes atletes havien batut feia 15 dies a Calella, a les prèvies del campionat, amb exactament un segon més. La igualtat de marques feia preveure una final molt igualada, tal i com així ha estat. A la final, han fregat la marca de semifinals amb un temps de 36"5 que els ha atorgat el sots-campionat català, ja que les atletes de Sant Cugat han acabat en 36"3 i l' ISS l' Hospitalet (3eres) en 36"6.

L' altra medalla ha vingut de la mà dels infantils Richard Baker, Marc Correa (el de l' esquerre de la foto), Víctor Garcia i Pol Monago (al centre de la foto) en 4 x 80. En semifinals han assolit el 3er millor temps de tots els equips amb 45"3 i a la final han aconseguit la 2ª millor marca de la història del club amb 44"0 assolint així la 3ª posició en un final també molt ajustat, ja que han entrat en el mateix temps exacte que l' equip sots-campió (el C.A. Mollet) i a 3 dècimes del campió, la J.A. Sabadell (43"7). El 4rt classificat, el C.A. Castellar, ha entrat relativament lluny amb 44"7.

Aquest mateix quartet ha estat ben a punt d' assolir una altra medalla en 4 x 200, ja que s' han classificat en quarta posició, però amb el mateix temps que el 3er classificat, de nou la J.A. Sabadell. Ambdós clubs han acabat en 1'58"0, per 1'56"3 dels campions (C.A. Igualada) i 1'56"8 dels sots-campions (C.A. Castellar). I ha estat una veritable llàstima, ja que amb el temps que havien assolit a la jornada prèvia (1'56"6) s' hauria aconseguit la medalla d' argent.

Finalment, els dos equips cadets femenins són els únics que no han pogut optar a medalla. En 4 x 300, Rocío Moreno, Selene Urbano, Alba Torrejón i Noelia Valencia han acabat en una meritòria 5ª posició, però lluny de les medalles. De fet, el 4rt equip classificat ha acabat en 3'06"0, marca inabastable ara mateix per a les nostres atletes.

En 4 x 100 han doblat han participat les mateixes atletes canviant la Laura Pelegrí per la Selene Urbano i, amb un temps de 57"1 han quedat fora de la final, a la que s' ha accedit amb 55"8. Llàstima també perquè a la jornada prèvia havien corregut en 55"7.