RAQUEL GONZÁLEZ (AAC) CAMPIONA DE CATALUNYA DE MARXA AMB MÍNIMA PEL CAMPIONAT D' EUROPA

Aquest diumenge s' ha disputat a Mataró, sota una molt bona organització del C.A. Laietània, el Campionat de Catalunya de marxa. Llàstima que, tot i la idoneïtat del circuit (totalment cèntric, al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, just a sobre del Nou Parc Central) i l' excel.lent reguitzell de marxadors (amb diferents atletes amb medalles internacionals) la presència de públic ha estat força escassa. Sembla mentida que això succeeixi en un país on la marxa ha donat tants èxits.

En el plànol esportiu, l' ex-atleta del club Raquel González (actualment a l' Agrupació) ha fet bons els pronòstics i ha renovat el seu títol català (l' any passat com a juvenil i enguany ja com a júnior) amb total autoritat, assolint a més la mínima pel Campionat d' Europa de la categoria. De fet, tot i haver passat un fort refredat la setmana passada i de sortir una mica massa forta, excessivament motivada pel fet de competir a casa, ha sortit tirant des del primer metre i només una atleta, Alba Sánchez (del Medilast Lleida) ha aconseguit no despenjar-se gaire de la Raquel.

Així, la Raquel ha acabat en un bon temps de 50'45", a només 12" de la seva millor marca personal, aconseguida l' any passat, mentre que la segona, la ja citada Alba Sánchez, ha acabat en 51'05". La tercera ha estat la també ex-atleta lluisenca Patricia Ventura (també de l' Agrupació), però ja molt lluny, amb una marca de 56'13". Tot fa pensar que a la primera cursa que disputi la Raquel amb més competència baixarà dels 50'.

Conjuntament amb les júnior han competit les juvenils, categoria a la qual l' atleta dels Lluïsos Sandra Lobo, debutant a la distància, ha acabat 5ª amb 1h 05'57".

< Tornar a notícies