JOSÉ RÍOS, CAMPIÓ D' EUROPA DE CROS PER CLUBS PER 6ê ANY CONSECUTIU

Per 6è any consecutiu Adidas s' ha proclamat campió d' Europa de cros per clubs. En aquesta ocasió ha estat a la ciutat turca d' Istambul, en un dia que ha començat amb aiguaneu que semblava que no afavoria els interessos de Ríos el qual, tot i això, ha tingut una molt bona actuació.

La superioritat d' Adidas ha estat gairebé insultant, ja que puntuaven 4 atletes i Adidas ha col.locat els seus 4 primers atletes entre els 5 primers. Així, s' han proclamat campions amb 12 punts, molt per davant dels 29 que han donat el sots-campionat als italians del Fiamme Gialle i molt més lluny encara dels 60 que li han donat el tercer lloc als francesos Athletisme Legion Etrangere.

En el plànol individual, Adidas ha controlat la cursa en tot moment i mai ha perillat la seva victòria. El guanyador final ha estat el madrileny Alberto García amb 29'20", seguit a força distància del marroquí afincat a Lleida (i guanyador del cros de Mataró al 2003) Ayad Lamdassem, que ha finalitzat en 29'38". El tercer ha estat l' únic atleta que s' ha pogut intercalar entre els d' Adidas, l' italià Gabrielle di Nardi, amb 29'41". 4rt ha entrat José Ríos amb 29'49" i 5è (i 4rt atleta d' Adidas) el barceloní Carlos Castillejo amb 29'56".

Els dos atletes d' Adidas que no han puntuat sí que han tingut actuacions més discretes, ja que Eliseo Martín ha entrat 15è amb 30'37" i un desconegut Julio Rey ha acabat 27è amb 31'13".

< Tornar a notícies