JOSÉ RÍOS (ADIDAS) BRONZE AL CAMPIONAT CATALÀ DE CROS

El president del club, José Ríos (Adidas) va aconseguir ahir a Reus el bronze al Campionat de Catalunya de cros. En un principi pot semblar un mal resultat per un atleta que ha estat medallista en campionats d' Espanya, però si tenim en compte la categoria dels seus rivals i que està preparant la marató, veurem que no és així.

Els dos grans dominadors de la cursa van ser Carlos Castillejo (sots-campió d' Espanya de cros els darrers 3 anys, sempre per darrere de Juan Carlos de la Ossa) i el marroquí que participava fora de concurs Ayad Lamdassem. Ambós van disputar un aferrissat sprint del que va resultar guanyador Castillejo amb 31'19", el mateix temps que Lamdassem. Força allunyats van disputar un altre sprint també molt ajustat el sots-campió d' Europa de 3000 obstacles José Luis Blanco, que va entrar 3er i sots-campió català amb 31'46", just per davant de Ríos, que acabà en 31'47". És força lògic doncs que en un final ajustat un obstaculista pugui batre un maratonià.

El 5è classificat (i 4rt català) ja va entrar molt lluny. Va ser Jordi Comas (3er al recent cros de Mataró), que va finalitzar en 33'18". El mataroní Enrique Luque (AAC) va acabar 8è (7è català) amb un temps de 33'18".

Per part del club, va participar el campió de Catalunya veterà, Albert López. L' Albert va molt curt d' entrenaments perquè està atravessant un problema familiar greu i, tot i això, va acabar a la 27ª posició de la general amb un temps de 35'47".

A la resta de categories, que també eren campionat de Catalunya, la millor classificada va ser la juvenil Esther Castro, que va acabar 14ª en una cursa, però, no gaire nombrosa (van acabar-la 24 corredores).

Ja en curses molt més nombroses, cal destacar sobretot l' infantil Víctor Garcia (a a la foto), 19è de la seva categoria, a l' aleví Lauren Baker (21ª), a les cadets Alba Torrejón (22ª) i Noelia Valencia (24ª), a l' aleví Sara Dorda (29ª) i al seu germà Àlex en cadets (30è).

Podreu trobar els resultats de tots els atletes del club a la secció de resultats

< Tornar a notícies