Esmeralda Arriscado (AAC) renova el seu títol català en 60 tanques

L' Esmeralda Arriscado (AAC) ha demostrat novament la seva supremacia dins l' àmbit català en les tanques altes, renovant així el títol de campiona de Catalunya que ha assolit les darreres temporades, tot i que en aquesta ocasió de manera més ajustada. Val a dir, però, que el dia anterior (dissabte) havia participat a la mateixa distància a la Reunió Internacional de València, marcant un temps de 8"72 que no li va permetre passar a la final.

Amb poc més de 15 hores de recuperació ha pres la sortida a les semifinals del campionat català, on ha marcat el millor temps amb 8"81. Ja a la final, s' ha quedat a una centèssima de la marca de València, acabant en 8"73 i superant per 11 centèssimes la seva companya de club Marta Miró.
Val a dir que en aquesta prova la superioritat de les atletes de l' Agrupació ha estat total, ja que les 4 primeres pertanyen a aquest club.

Destacada també l' actuació de Mireia Bonjoch (AAC) en perxa, ja que amb només 15 anys (el proper dia 24 en farà 16) s' ha classificat 4ª en tot un campionat absolut. I a punt ha estat d' aconseguir el bronze. Les dues primeres han quedat molt lluny, però la 3ª classificada, Jessica Soto (companya d' entrenaments de la Mireia) ha superat els 3'45 després de saltar al 3er intent els 3'25, circumstància que, si no hagués aconseguit saltar, li hagués atorgat el bronze a la Mireia, que ha fet un concurs net, sempre al 1er intent, sobre 3'05, 3'15, 3'25 i 3'35. Posteriorment ja no ha pogut amb els 3'45 que haguessin suposat millor marca personal.

Un altre ex-atleta del club, tot i que en aquest cas no sortit de la base sino del conveni amb l' Agrupació, ha estat medallista. Concretament ho ha aconseguit en Pau Fradera, un atleta promesa de 1er any que fa 3 anys va estar a punt de batre els rècords del club absoluts en 100 i 200 i que ara, pujant de distància i competint pel Medilastsport Lleida, ha aconseguit el bronze en 400 amb un temps de 49"68.

< Tornar a notícies