MIREIA BONJOCH IGUALA EL RÈCORD CATALÀ EN PERXA AMB UN SALT DE 3' 40

L' atleta del club Mireia Bonjoch ha igualat el rècord català cadet en salt en perxa amb una marca de 3' 40 en el decurs del meeting internacional de Palafrugell. La Mireia ha quedat en 7ª posició després de començar el seu concurs sobre 3' 00,
alçada que ha sobrepassat al primer intent. Després, els 3' 20 i els 3' 40 els ha passat a la 2ª temptativa, intentant després sense èxit els 3' 50.

Recordem que la Mireia tenia una marca de 3' 30 aconseguida feia 4 setmanes i que la setmana passada havia saltat 3' 22. És a dir, en les seves tres darreres actuacions ha aconseguit les seves tres millors marques. El rècord català el tenia en solitari la Cristina González, del C.N. Barcelona, des de l' any 1996, i en el mateix concurs que la Mireia una altra atleta, Jessica Soto, del Girona Costa Brava, també va igualar el rècord de 3' 40, de tal manera que ara tres atletes comparteixen aquest rècord.

De tota manera, el fet que dues atletes hagin igualat el rècord abans del Campionat de Catalunya fa pensar que encara es tornarà a superar abans d' acabar la temporada. Esperem que la que ho aconsegueixi sigui la Mireia. Enhorabona.

En la mateixa competició, l' exatleta del club i ara a l' Agrupació, Esmeralda Arriscado, va quedar 5ª en 100 tanques amb una marca de 14"59 i vent nul.

< Tornar a notícies