MIREIA BONJOCH, GUANYADORA AL CAMPIONAT D' ESPANYA PER FEDERACIONS

La Mireia, representant catalana al Campionat d' Espanya per Federacions cadet, ha guanyat la prova de salt perxa amb una marca de 3' 30, confirmant així que el rècord català que fa igualar la setmana passada no va ser fruit de la casualitat.
Aquest campionat s' ha disputat a Cáceres entre el2 i el 4 de juny i la victòria de la Mireia ha contribuït al triomf per equips de Catalunya.

De tota manera, la Mireia va haver de suar i força la victòria, ja que la representant canària li va complicar molt, ja que va saltar 3' 25, a només 5 centímetres de la Mireia. La tercera classificada, la representant del País Basc, sí que ja va quedar molt lluny (2' 75).

La Mireia va assegurar no fer 3 nuls en una alçada inicial molt baixa per ella, 2' 65, que evidentment va passar a la primera. Després va anar passant alçades fins que va fer el seu segon salt del concurs sobre 2' 90, que també va passar a la primera. A partir d' aquí, 3' 10 a la segona, 3' 25 a la tercera (aquí és on va haver de patir) i 3' 30 a la segona. Posteriorment, ja guanyadora i veient-se bé, no es va conformar en posar el llistó en 3' 41, que de superar-los l' haurien convertit en recordwoman catalana en solitari, sino que va decidir situar-lo en 3' 47, alçada que no va poder superar.

< Tornar a notícies