SENSACIONAL ACTUACIÓ DE LA PROMOCIÓ A LES PREVIES DEL CAMPIONAT CATALÀ

El passat cap de setmana s' ha disputat a Sabadell la fase eliminatòria del Campionat de Catalunya cadet, infantil i aleví. De 21 actuacions que hi ha hagut per part d' atletes del club, ni més ni menys que 17 han passat a la final (més d' un 80%). Fem un desglossament per categories:

Cadets

Aquí hem fet un ple: 5 actuacions i 5 finalistes. I sense comptar que la Mireia Bonjoch passa directament a la final. La més destacada va ser Sonia Torres en 100 llisos, on va aconseguir una bona marca de 13"67 amb un vent terrorífic de 4 metres/segon en contra que li van atorgar la 7ª posició general. Cal tenir en compte, però, que a les altres sèries el vent va bufar entre 1 i 2 metres per segon en contra. És a dir, la Sonia va enganxar, de lluny, la sèrie amb pitjors condicions
climatològiques. Van passar també Rocío Moreno (13ª en 300 amb 47"11), Ester Castro (9ª en 1000 amb 3' 24"67), Noelia Valencia (12ª en 3000 amb 12' 43"01) i María Muñoz (8ª en 3 km marxa amb 18' 11"1).

Infantils

En aquesta categoria hi ha hagut 9 participacions amb un resultat de 6 finalistes. El més destacat ha estat Richard Baker amb el seu tercer lloc en triple amb un nou rècord del club de 9' 71. S' ha classificat també 9è en alçada amb 1' 35.
Han passat també a la final Kenneth Oliver en 150 (12è amb 21"53, marca personal) i pes (9è amb 7' 79), Alba Torrejón en 1000 (10ª amb 3' 26"09, marca personal) i Tania Garcia en perxa (13ª amb 1' 80). Han quedat eliminats Víctor Garcia en 1000 obstacls (27è amb 3' 47"91), Mario Barrenechea en javelot (17è amb 18' 93) i Tania Garcia en 1000 (20ª amb 3' 37"68).

Alevins

Aquí, de 8 atletes se n' han classificat 7 i és on tenim més opcions de medalla. El més destacat ha estat en Gerard Puig, que ha millorat en 30 centímetres el seu rècord del club saltant 2' 20 i aconseguint la primera posició amb ni més ni menys que 60 centímetres d' avantatge, ja que el segon ha saltat 1' 60. És per tant, el principal candidat per aconseguir la medalla d' or. La Lauren Baker ha assolit també el primer lloc en alçada amb 1' 18, si bé compartit amb 10 atletes que, un cop classificades, no han saltat més. La pròpia Lauren s' ha classificat quarta en llargada amb 3' 57. La millor ha saltat 3' 77 i, tenint en compre que la Lauren ha saltat enguany 3' 86, aspirarà a 2 medalles.

Sensacional també Carles Rey, millorant la seva marca tant en 600 (15è amb 2' 01"47) com en alçada (5è amb 1' 24), classificant-se en ambdues proves per a la final i optant clarament a medalla en alçada. S' ha classificat també per partida doble Miquel Canal en 2000 llisos (15è amb 8' 36"71) i 60 tanques (13è amb 11"80). Ha quedat eliminat Oriol Blanch en 60 llisos (41è amb 10"26).