RAQUEL GONZÁLEZ (AAC), SOTS-CAMPIONA D' ESPANYA JUVENIL EN 5 KM MARXA

L' exatleta del club Raquel González s' ha classificat en segona posició al Campionat d' Espanya juvenil disputat el passat cap de setmana a Ourense.

Tres atletes partien com a clares favorites a repartir-se les medalles: la Lorena Castillo, del Anta Empresas, semblava una mica superior a les altres i, de fet, va ser clara guanyadora amb un"marcón" de 23' 28"32, nou rècord dels campionats. A priori, semblava que l' atleta d' ascendència hongaresa Julia Takacs era una mica superior també a la Raquel, però aquesta és un atleta que sempre arrisca moltíssim en el marxar i combina grans actuacions amb ombroses desqualificacions, tal i com li va succeir aquesta vegada. Així, la desqualificació de la Julia Takacs li va deixar via lliure a la Raquel per obtenir la medalla d' argent, això sí, molt lluny de la guanyadora.

El temps final de la Raquel va ser de 24' 35"78. La 3ª, també molt lluny de la Raquel, va ser la Idoia Costal, de l' Hospitalet i germana d' una altra exatleta dels Lluïsos, amb un tgemps de 25' 23"89. Cal destacar que aquest és el sisè podi consecutiu en campionats d' Espanya de la Raquel tenint en compte la pista i la ruta. És a dir, en les tres darreres temporades, ha estat a tots els podis de Campionats estatals.

< Tornar a notícies