MIREIA BONJOCH, CAMPIONA D' ESPANYA CADET EN PERXA

L' atleta dels club Mireia Bonjoch ha fet bons els pronòstics i ha quedat campiona d' Espanya cadet en salt amb perxa amb una marca de 3' 30, que és a més nou rècord dels campionats.

Aquests campionats s' han disputat al Prat del Llobregat aquest passat cap de setmana, disputant-se la perxa femenina dissabte a la tarda.

La Mireia es presentava amb la millor marca de les participants, amb el seu rècord català de 3' 40 i a prop del rècord d' Espanya, situat en 3' 46. La seguia de prop al ranking, però, la canària Bianca Joe-Adigwe, de l' Arona Cajacanarias, amb 3' 35.

La tercera millor marca era per la laietanenca Isabel Bartra amb 3' 20, marca que ha igualat en aquest campionat i que li han atorgat la medalla de bronze. Molt bona competidora l' atleta del Laietània, ja que ha igualat la seva marca al Campionat d' Espanya a l' aire lliure i en el Campionat d' Espanya en pista coberta va superar la que fins aleshores era la seva millor marca personal i va donar la sorpresa quedant llavors campiona d' Espanya en l' única ocasió que ha vençut a la Mireia al llarg de tota la temporada.

No ha estat fàcil la victòria de la Mireia. De fet, va sobrepassar l' alçada dels 3' 20 al tercer intent i, de no haver-ho aconseguit, s' hauria hagut de conformar amb el bronze. El concurs complert de la Mireia ha estat el següent: va començar en 3' 00, superats al primer intent. No va intentar els 3' 10 i va passat directament als 3' 20 que, com ja hem
dit, va sobrepassar a la 3ª.

Aquí ja només quedaven en concurs les 3 clares favorites que hem citat abans, ja que la 4ª, tot i fer marca personal, es va quedar en 3' 00. Superats els 3' 20, l' or momentani era per la canària Bianca Joe-Adigwe, ja que havia superat aquesta alçada a la 1ª, mentre que la Mireia i la laietanenca Isabel Bartra ho havien aconseguit a la 3ª. En 3' 25 va quedar eliminada l' atleta del Laietània, però l' or continuava essent per l' atleta canària, ja que tan ella com la Mireia van passar el llistó al primer intent. Però aquí va acabar el concurs de la canària, ja que no va poder amb els 3' 30 que va superar la Mireia a la 3ª. Molts bons tercers salts de la Mireia, ja que de no passar els 3' 20 hauria quedat 3ª i de no passar els 3' 30, 2ª.

La Mireia és una atleta ambiciosa, tal i com demostra l' alçada que va demanar quan ja era campiona. Ella comparteix el rècord català amb una altra atleta sobre 3' 40. No es va conformar amb 3' 41, que en cas de sobrepassar l' haurien convertit en recordwoman catalana en solitari, sino que va demanar directament 3' 47, que haurien suposat un nou rècord d' Espanya.

Enhorabona a Norbert de Haro, entrenador de la Mireia i la Isabel Bartra: la Mireia, campiona d' Espanya a l' aire lliure i sots-campiona en pista coberta i campiona de Catalunya en ambós campionats, mentre que la laietanenca Isabel Bartra ha estat campiona d' Espanya enpista coberta, tercera al l' aire lliure i sots-campiona catalana en ambdós campionats.

< Tornar a notícies