MIREIA BONJOCH, NOVA RECORDWOMAN CATALANA CADET EN PERXA

Tot i que amb molt de retard, ja que no havíem pogut aconseguir els resultats fins ara, tenim el gust d' informar-vos de que la Mireia Bonjoch va aconseguir batre el rècord català cadet en perxa el passat dia 3 d' agost en un control organitzat a Mataró pel Centre Atlètic Laietània.

La Mireia era co-recordwoman des del passat 28 de maig on, en el meeting de Palafrugell, va igualar els 3'40 que tenia la barcelonina Cristina González des del 1996. Des d' aleshores havia estat intentant superar aquesta marca per ser recordwoman en solitari i, a les acaballes de la temporada, i quan ja semblava que no ho aconseguiria, va saltar 3'42 tot i no tenir les millors condicions metereològiques, ja que la tarda havia estat plujosa.

I llàstima que s' acabi la temporada, ja que està molt a prop de l' actual rècord d' Espanya que té en 3'46 l' atleta Miriam Fernández, del J'haiber Playas de Castellón des de l' any passat.

Cal dir, però, que l' anterior recordwoman, Cristina González, té una millor marca en pista coberta de 3'46, que són l' actual rècord d' Espanya. Hem de tenir en compte que el salt en perxa és una prova en la qual qualsevol inclemència metereològica (vent, pluja, fred) es nota molt més que en qualsevol altra prova i, per tant, no resulta extrany que el rècord en pista coberta sigui una mica millor que a l' aire lliure.

La temporada vinent, ja en categoria juvenil, de ben segur que lliurarà un duel aferrissat amb la gironina Jessica Soto, un any més gran que ella, amb la qual es retrobarà per repetir duels tan interessants (esportivament parlant) com els que van tenir la temporada 2004/2005 i que enguany no han tingut perquè la Jessica ja ha estat juvenil. De moment, el rècord català juvenil, però seran paraules majors, ja que està situat en 3'85.

Veurem què passa.

< Tornar a notícies