El Grup Atletisme Lluïsos Mataró és una entitat amb més de 80 anys d’antiguitat. Dedicats básicament a l’esport i a la cultura, en un primer moment fou una colla sardanista i més endavant donà pas a un grup gimnàstic.

La seva activitat esportiva es desenvolupava en el pati del ja desaparegut Convent dels Caputxins de Mataró. A l’actualitat en aquest indret s’hi pot trobar una Plaça entre edificacions, però el que sí que es conserva pel record de la ciutat és el nom de Plaça dels Lluïsos.

La primera secció que es va crear era de gimnàstica esportiva i amb el temps s’anaren afegint pràctiques d’esports diversos, entre ells l’halterofilia, la boxa, el handbol, el bàsquet i i finalment l’altletisme, que és l’únic que es practica actualment.

Avui tenim una massa social de més de 400 persones, ens entrenem a l’Estadi Municipal, comptem amb unes pistes de 8 carrers i un gimnàs. Els atletes tenen a la seva disposició un equip de 10 entrenadors, amb capacitat per preparar atletes de qualsevol especialitat.

Fem des d’aquí una crida a totes aquelles persones que ens puguin aportar més dades, fotografies o qualsevol cosa, per insignificant que pugui semblar, sobre la història dels Lluïsos, que tinguin a bé posar-se en contacte amb nosaltres per ajudar-nos a recopilar informació de tota la nostra història.